Cuisinart CH4DCE udhëzues

Cuisinart CH4DCE
6.8 · 1
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesCuisinart CH4DCE
Instructions - Hinweise - Instructies - Istruzioni - Instrucciones CH4DCE/CH4E
Mini préparateur
Mini processor
Mi i é t

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Cuisinart CH4DCE këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e Kuzhinës dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Cuisinart CH4DCE apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Cuisinart CH4DCE dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Cuisinart CH4DCE t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Cuisinart CH4DCE specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Cuisinart CH4DCE.

Të përgjithshme
Markë Cuisinart
Model CH4DCE | CH4DCE
Produkt Makinë Kuzhine
EAN 3030050042795, 3030050045888
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Easy to clean
Bowl capacity 0.95 L
Non-slip feet
Ice crushing
Stainless steel blade included
Product colour Silver,Transparent
Pulse function -
Number of speeds -
Power
Power 250 W
Weight & dimensions
Weight 1800 g
Width 150 mm
Depth 170 mm
Height 230 mm
Packaging content
Spatula
Vegetable cutter
Material
Bowl material Plastic
Material Polycarbonate
Packaging data
Package weight 1900 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Cuisinart CH4DCE më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate