Corsair Hydro Series H80i udhëzues

Corsair Hydro Series H80i
9.7 · 1
PDF udhëzues
 · 15 faqe
Anglisht
udhëzuesCorsair Hydro Series H80i
Corsair Link v2.4 Manual
Initial Set-up
Placing devices within the chassis
When you first start up Corsair Link, there will be a list of auto-detected devices on the left column. You can drag and
drop the devices listed from the left-hand side of the screen and place them anywhere on the chassis.
To do this, simply left-click and hold on the device you wish to move, and then drag and drop the icon to the location
you wish to place it. It may help you for ease of use later to group devices and their associated functions in the
approximate location of that device within the chassis. For example, place the CPU device and monitoring tools
where the CPU exists within the case.
You do not have to use the default chassis image and can change this to a range of pre-loaded images. To change the
background image of the chassis, double or right click anywhere on the chassis image and then select a new image
from the list that appears. You can also upload your own, with the Upload a Custom Image function.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Corsair Hydro Series H80i këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ftohës CPU dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Corsair Hydro Series H80i apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Corsair Hydro Series H80i dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Corsair Hydro Series H80i t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Corsair Hydro Series H80i specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Corsair Hydro Series H80i.

Të përgjithshme
Markë Corsair
Model Hydro Series H80i
Produkt Ftohës CPU
EAN 843591025102
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Corsair Hydro Series H80i më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate