Clatronic PW 3369 udhëzues

Clatronic PW 3369
8.5 · 3
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic PW 3369

Bedienungsanleitung/Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi • Instrucciones de servicio

Manual de instruções • Istruzioni per l’uso • Instruction Manual

Instrukcja obsługi/Gwarancja • Használati utasítás

Інструкція з експлуатації

PE R S O N E N W A A G E

Personenweegschaal • Balance pour personnes • Báscula • Balança

Bilancia pesapersone • Electronic bathroom scales • Waga osobowa

Személymérleg • Ваги для вимірювання ваги тіла

PE R S O N E N W A A G E

Personenweegschaal • Balance pour personnes • Báscula • Balança

Bilancia pesapersone • Electronic bathroom scales • Waga osobowa

Személymérleg • Ваги для вимірювання ваги тіла

PW 3369

Personenweegschaal • Balance pour personnes • Báscula • Balança

Bilancia pesapersone • Electronic bathroom scales • Waga osobowa

05-PW 3369.indd 1 09.03.2010 15:10:48 Uhr

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic PW 3369 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic PW 3369 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic PW 3369 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic PW 3369 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic PW 3369 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic PW 3369.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model PW 3369 | PW 3369
Produkt Shkallë
EAN 4006160716658
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum weight capacity 150 kg
Accuracy 100 g
Type Electronic personal scale
Product colour Black
Auto power off
Memory function
Body Mass Index (BMI) measuring
Top surface type Glass
Display
Display LED
Packaging content
Batteries included
Power
Battery type CR2032
Number of batteries supported 1
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic PW 3369 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate