Clatronic PW 3368 udhëzues

Clatronic PW 3368
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic PW 3368

Bedienungsanleitung/Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi • Instrucciones de servicio

Manual de instruções • Istruzioni per l’uso • Instruction Manual

Instrukcja obsługi/Gwarancja • Használati utasítás

Інструкція з експлуатації

PE R S O N E N W A A G E

Personenweegschaal • Balance pour personnes • Báscula • Balança

Bilancia pesapersone • Electronic bathroom scales • Waga osobowa

Személymérleg • Ваги для вимірювання ваги тіла

PE R S O N E N W A A G E

Personenweegschaal • Balance pour personnes • Báscula • Balança

Bilancia pesapersone • Electronic bathroom scales • Waga osobowa

Személymérleg • Ваги для вимірювання ваги тіла

PW 3368

Personenweegschaal • Balance pour personnes • Báscula • Balança

Bilancia pesapersone • Electronic bathroom scales • Waga osobowa

05-PW 3368.indd 1 08.03.2010 9:22:46 Uhr

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic PW 3368 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic PW 3368 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic PW 3368 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic PW 3368 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic PW 3368 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic PW 3368.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model PW 3368 | 271 666
Produkt Shkallë
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum weight capacity 150 kg
Type Electronic personal scale
Accuracy 100 g
Non-slip feet
Auto power off
Non-slip surface
Memory function -
Body Mass Index (BMI) measuring
Product colour Silver,Transparent
Display
Display LCD
Easy-to-read display
Packaging content
Batteries included
Power
Number of batteries supported 1
Battery type CR2032
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic PW 3368 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate