Clatronic HTD 3429 udhëzues

Clatronic HTD 3429
8.8 · 1
PDF udhëzues
 · 40 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic HTD 3429

Bedienungsanleitung/Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi

Instrucciones de servicio • Istruzioni per l’uso

Instruction Manual • Instrukcja obsługi/Gwarancja

Használati utasítás • Інструкція з експлуатації

Руководство по эксплуатации

HTD 3429

Haartrockner

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo

Asciugacapelli • Hair dryer • Suszarka do włosów

Hajszárító • Фен для сушки волосся Фен

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic HTD 3429 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic HTD 3429 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic HTD 3429 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic HTD 3429 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic HTD 3429 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic HTD 3429.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model HTD 3429 | 263 558
Produkt Tharëse flokesh
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic HTD 3429 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate