Clatronic HTD 3363 udhëzues

Clatronic HTD 3363
6.5 · 1
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic HTD 3363

Bedienungsanleitung/Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi • Instrucciones de servicio

Manual de instruções • Istruzioni per l’uso • Instruction Manual

Instrukcja obsługi/Gwarancja • Használati utasítás

Інструкція з експлуатації

HA A R T R O C K N E R

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo • Secador de cabelo • Asciugacapelli • Hair dryer

Suszarka do włosów • Hajszárító • Фен для сушки волосся

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo • Secador de cabelo • Asciugacapelli • Hair dryer

HA A R T R O C K N E R

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo • Secador de cabelo • Asciugacapelli • Hair dryer

Suszarka do włosów • Hajszárító • Фен для сушки волосся

HTD 3363

05-HTD 3363.indd 1 14.01.2010 9:43:21 Uhr

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic HTD 3363 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic HTD 3363 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic HTD 3363 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic HTD 3363 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic HTD 3363 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic HTD 3363.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model HTD 3363 | 263330
Produkt Tharëse flokesh
EAN 4006160633306, 4006160633337
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power 2000 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Performance
Cool shot function
Ionic function
Number of speeds 2
Number of temperature settings 3
Design
Product colour Black
Overheat protection
Hanging type Hanging loop
Hangable
Packaging content
Concentrator nozzle
Diffuser nozzle
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic HTD 3363 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate