Clatronic HTD 3243 udhëzues

Clatronic HTD 3243
8.6 · 1
PDF udhëzues
 · 40 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic HTD 3243

Bedienungsanleitung/Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi/Garantie

Instrucciones de servicio • Manual de instruções

Istruzioni per l’uso • Bruksanvisning • Instruction Manual

Instrukcja obsługi/Gwarancja • Návod k použití

Használati utasítás • Руководство по эксплуатации

HTD 3243 PROFI

Haartrockner

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo • Secador de cabelo • Asciugacapelli

Hårtørker • Hair dryer • Suszarka do włosów • Vysoušeč vlasů • Hajszárító • Фен для волос

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic HTD 3243 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic HTD 3243 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic HTD 3243 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic HTD 3243 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic HTD 3243 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic HTD 3243.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model HTD 3243
Produkt Tharëse flokesh
EAN 4006160633405
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic HTD 3243 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate