Clatronic HTD 2939 udhëzues

Clatronic HTD 2939
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 44 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic HTD 2939

Bedienungsanleitung/Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi

Instrucciones de servicio • Manual de instruções • Istruzioni per l’uso

Bruksanvisning • Instruction Manual • Instrukcja obsługi/Gwarancja

Navod k použiti • Használati utasítás • Руководство по эксплуатации

HTD 2939

Haartrockner

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo • Secador de cabelo

Asciugacapelli • Hårtørker • Hair dryer Suszarka do włosów

Vysoušeč vlasů • Hajszárító • Фен для волос

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic HTD 2939 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic HTD 2939 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic HTD 2939 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic HTD 2939 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic HTD 2939 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic HTD 2939.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model HTD 2939 | 271 359
Produkt Tharëse flokesh
EAN 4006160713596, 4006160711561
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power 2000 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Performance
Number of speeds 2
Cool shot function
Ionic function
Filtering
Design
Overheat protection
Product colour Black
Hanging type Hanging loop
Hangable
Packaging content
Concentrator nozzle -
Diffuser nozzle
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic HTD 2939 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate