Clatronic HTC 3055 udhëzues

Clatronic HTC 3055
7.7 · 1
PDF udhëzues
 · 60 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic HTC 3055

Bedienungsanleitung/Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi • Instrucciones de servicio

Manual de instruções • Istruzioni per l’uso • Bruksanvisning • Instruction Manual

Instrukcja obsługi/Gwarancja • Návod k použití • Használati utasítás

Руководство по эксплуатации • Οδηγίες χειρισμών • Mod de întrebuinţare

HTD 3055 PROFI

Haartrockner

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo

Secador de cabelo Asciugacapelli • Vysoušeč vlasů • Hair dryer • Suszarka do włosów
Vysoušeč vlasů • Hajszárító • Фен для волос • Στεγνωτήρας μαλλιών • Uscător pentru păr

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic HTC 3055 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic HTC 3055 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic HTC 3055 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic HTC 3055 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic HTC 3055 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic HTC 3055.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model HTC 3055
Produkt Tharëse flokesh
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic HTC 3055 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate