Clatronic HT 3428 udhëzues

Clatronic HT 3428
9.6 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic HT 3428

Bedienungsanleitung/Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi

Instrucciones de servicio • Istruzioni per l’uso

Instruction Manual • Instrukcja obsługi/Gwarancja

Használati utasítás • Інструкція з експлуатації

Руководство по эксплуатации

HT 3428

Haartrockner

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo

Asciugacapelli • Hair dryer • Suszarka do włosów

Hajszárító • Фен для сушки волосся Фен

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic HT 3428 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic HT 3428 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic HT 3428 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic HT 3428 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic HT 3428 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic HT 3428.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model HT 3428 | 264557
Produkt Tharëse flokesh
EAN 4006160645576
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power 1200 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Performance
Cool shot function -
Ionic function
Number of temperature settings 2
Design
Product colour Black,Red
Packaging content
Concentrator nozzle -
Diffuser nozzle -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic HT 3428 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate