Clatronic HT 3393 udhëzues

Clatronic HT 3393
7.6 · 1
PDF udhëzues
 · 60 faqe
Anglisht
udhëzuesClatronic HT 3393

HT 3393

Bedienungsanleitung/

Garantie

Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi
Instrucciones de servicio • Manual de instruções
Istruzioni per l’uso • Instruction Manual
Instrukcja obsługi/Gwarancja • Használati utasítás
Інструкція з експлуатації

Haartrockner

Haardroger • Séchoir à cheveux • Secador de pelo
Secador de cabelo • Asciugacapelli • Hair dryer
Suszarka do włosów • Hajszárító • Фен для сушки волосся

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Clatronic HT 3393 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Clatronic HT 3393 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Clatronic HT 3393 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Clatronic HT 3393 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Clatronic HT 3393 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Clatronic HT 3393.

Të përgjithshme
Markë Clatronic
Model HT 3393 | HT3393-WH
Produkt Tharëse flokesh
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Power 1200 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Performance
Cool shot function -
Ionic function
Number of speeds 2
Design
Product colour Black,Silver,White
Overheat protection
Hanging type Hanging loop
Hangable
Packaging content
Concentrator nozzle -
Diffuser nozzle -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Clatronic HT 3393 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate