Caso WineSafe 43 udhëzues

Caso WineSafe 43
7.3 · 1
PDF udhëzues
 · 91 faqe
Anglisht
udhëzuesCaso WineSafe 43

Original-

Bedienungsanleitung

WineSafe 12 black (624)
WineSafe 12 classic (622)
WineSafe 43 (647)
WineSafe 75 (663)

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Caso WineSafe 43 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dollape vere dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Caso WineSafe 43 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Caso WineSafe 43 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Caso WineSafe 43 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Caso WineSafe 43 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Caso WineSafe 43.

Të përgjithshme
Markë Caso
Model WineSafe 43 | 731.647.43
Produkt Dollap vere
EAN 4038437006476
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Ergonomics
Interior light
Built-in display
Lamp type LED
Design
Appliance placement Freestanding
Housing colour Stainless steel
Inner colour -
Certification GS, CE
Number of shelves 8 shelves
Number of doors 1 door(s)
Performance
Bottles capacity 43 bottle(s)
Number of temperature zones 1
Temperature range (zone 1) 5 - 22 °C
Climate class -
Noise level 42 dB
Product type Compressor wine cooler
Noise emission class D
Power
Connected load 117 W
Annual energy consumption 142 kWh
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Energy efficiency class G
Energy efficiency scale A to G
Weight & dimensions
Width 400 mm
Depth 580 mm
Height 1025 mm
Weight 40000 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Caso WineSafe 43 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate