Caso WineSafe 18 EB udhëzues

Caso WineSafe 18 EB
9.1 · 2
PDF udhëzues
 · 110 faqe
Anglisht
udhëzuesCaso WineSafe 18 EB

Original-

Bedienungsanleitung

WineSafe 18 EB (628)
WineSafe 18 EB Black (627)
WineSafe 18 EB Inox (629)

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Caso WineSafe 18 EB këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dollape vere dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Caso WineSafe 18 EB apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Caso WineSafe 18 EB dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Caso WineSafe 18 EB t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Caso WineSafe 18 EB specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Caso WineSafe 18 EB.

Të përgjithshme
Markë Caso
Model WineSafe 18 EB | 0628
Produkt Dollap vere
EAN 4038437006285
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Bottles capacity 18 bottle(s)
Number of temperature zones 1
Temperature range (zone 1) 5 - 22 °C
Climate class -
Design
Number of shelves 3 shelves
Certification GS, CE
Appliance placement Built-in
Product colour -
Inner colour -
Shelves material Wood
Ergonomics
Interior light
Lamp type LED
Built-in display
Control type Touch
Power
Energy efficiency class (old) A
Connected load 80 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Annual energy consumption 127 kWh
Weight & dimensions
Width 600 mm
Depth 525 mm
Height 455 mm
Weight 25500 g
Installation compartment width 557 mm
Installation compartment depth 525 mm
Installation compartment height 443 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Caso WineSafe 18 EB më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate