Caso WineSafe 12 udhëzues

Caso WineSafe 12
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 91 faqe
Anglisht
udhëzuesCaso WineSafe 12

Original-

Bedienungsanleitung

WineSafe 12 black (624)
WineSafe 12 classic (622)
WineSafe 43 (647)
WineSafe 75 (663)

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Caso WineSafe 12 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dollape vere dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Caso WineSafe 12 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Caso WineSafe 12 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Caso WineSafe 12 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Caso WineSafe 12 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Caso WineSafe 12.

F means that the product is best rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is base...
Të përgjithshme
Markë Caso
Model WineSafe 12 | 624
Produkt Dollap vere
EAN 4038437006247
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Bottles capacity 12 bottle(s)
Number of temperature zones 1
Temperature range (zone 1) 5 - 22 °C
Climate class -
Noise emission class C
Noise level 41 dB
Design
Number of compressors 1
Built-in fan
Certification GS, CE
Appliance placement Freestanding
Product colour Black
Housing material Glass,Stainless steel
Inner colour Black
Ergonomics
Adjustable shelves
Interior light
Built-in display
Display type LED
Control type Sensor,Touch
Adjustable feet
Power
Connected load 80 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Annual energy consumption 130 kWh
Energy efficiency class F
Energy efficiency scale A to G
Weight & dimensions
Width 400 mm
Depth 545 mm
Height 505 mm
Weight 22300 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Caso WineSafe 12 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate