Caso WineDuett Touch 12 udhëzues

Caso WineDuett Touch 12
6 · 1
PDF udhëzues
 · 93 faqe
Anglisht
udhëzuesCaso WineDuett Touch 12
Original-
Bedienungsanleitung
WineDuett Touch 12
Artikel-Nr. 625

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Caso WineDuett Touch 12 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dollape vere dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Caso WineDuett Touch 12 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Caso WineDuett Touch 12 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Caso WineDuett Touch 12 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Caso WineDuett Touch 12 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Caso WineDuett Touch 12.

Të përgjithshme
Markë Caso
Model WineDuett Touch 12 | 625
Produkt Dollap vere
EAN 4038437006254
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Bottles capacity 12 bottle(s)
Number of temperature zones 2
Temperature range (zone 1) 7 - 18 °C
Temperature range (zone 2) 10 - 18 °C
Climate class -
Noise level 46.4 dB
Design
Door hinge Right
Certification GS, CE
Appliance placement Freestanding
Product colour Black
Inner colour -
Shelves material Stainless steel
Ergonomics
Interior light
Lamp type LED
Built-in display
Display type LED
Control type Touch
Power
Energy efficiency class (old) D
Connected load 140 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Annual energy consumption 269 kWh
Weight & dimensions
Width 340 mm
Depth 510 mm
Height 535 mm
Weight 15500 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Caso WineDuett Touch 12 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate