Caso WineCase 8 udhëzues

Caso WineCase 8
7.6 · 1
PDF udhëzues
 · 128 faqe
Anglisht
udhëzuesCaso WineCase 8

Original-

Bedienungsanleitung

WineCase 8

Artikel-Nr. 608

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Caso WineCase 8 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Dollape vere dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Caso WineCase 8 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Caso WineCase 8 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Caso WineCase 8 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Caso WineCase 8 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Caso WineCase 8.

Të përgjithshme
Markë Caso
Model WineCase 8 | 0608
Produkt Dollap vere
EAN 4038437006087
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Bottles capacity 8 bottle(s)
Number of temperature zones 1
Temperature range (zone 1) 7 - 18 °C
Climate class -
Wine cooler net capacity 22 L
Noise level 30 dB
Product type -
Design
Number of shelves 2 shelves
Certification GS / CE
Appliance placement Freestanding
Product colour Black
Inner colour Blue
Shelves material Stainless steel
Housing colour Black
Door colour Black
Number of doors 1 door(s)
Reversible doors -
Ergonomics
Interior light
Lamp type LED
Built-in display
Control type Touch
Locking -
Door open alarm -
Temperature alarm -
Display type LED
Power
Energy efficiency class (old) B
Connected load 70 W
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 Hz
Annual energy consumption 144 kWh
Energy efficiency scale A+++ to D
Weight & dimensions
Width 410 mm
Depth 510 mm
Height 275 mm
Weight 8200 g
Freezer
Built-in freezer
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Caso WineCase 8 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate