Caso Body Solar udhëzues

Caso Body Solar
7.1 · 1
PDF udhëzues
 · 174 faqe
Anglisht
udhëzuesCaso Body Solar
caso_C21_ARTWORK_US_030610_300dpi.pdf

Original-

Bedienungsanleitung

Induktionskochfeld

SlimLine 3400

Artikel-Nr. 2210

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Caso Body Solar këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Caso Body Solar apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Caso Body Solar dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Caso Body Solar t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Caso Body Solar specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Caso Body Solar.

Të përgjithshme
Markë Caso
Model Body Solar | 3400
Produkt Shkallë
EAN 4038437034004
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum weight capacity 150 kg
Type Electronic personal scale
Auto power off
Memory function -
Body Mass Index (BMI) measuring
Accuracy 1 g
Overload indicator
Durable design
Easy to clean
Units of measurement kg
Product colour Silver
Top surface type Glass
Certification GS, CE
Display
Display LCD
Easy-to-read display
Weight & dimensions
Width 295 mm
Depth 175 mm
Height 18 mm
Weight 1100 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Caso Body Solar më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate