Casio MS-88TER udhëzues

Casio MS-88TER
8.5 · 2
PDF udhëzues
 · 83 faqe
Anglisht
udhëzuesCasio MS-88TER
E S F G I Sw D Nr Fi De Po R Hg Cz Pl

D-20TER/DF-120TER/JF-120TER/

MS-88TER/MS-100TER/MS-120TER/

SL-310TER/SL-320TER

User’s Guide
Guía del usuario
Mode d’emploi
Bedienungsanleitung
Guida dell’utilizzatore
Instruktionshäfte
Gebruiksaanwijzing
Bruksanvisning
Käyttäjän opas
Brugsvejledning
Manual de Instruções
Felhasználói Útmutató
Návod k použití
Instrukcja Obsługi
CASIO COMPUTER CO., LTD.
6-2, Hon-machi 1-chome
Shibuya-ku, Tokyo 151-8543, Japan
SA0507-A Printed in China/Imprimé en Chine
GY930_Cover_Print.p65 05.7.11, 1:55 PM1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Casio MS-88TER këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makina llogaritëse dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Casio MS-88TER apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Casio MS-88TER dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Casio MS-88TER t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Casio MS-88TER specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Casio MS-88TER.

Të përgjithshme
Markë Casio
Model MS-88TER | MS-88TER
Produkt Makinë llogaritëse
EAN 4971850188650, 4971850175827, 4971850175810, 4052305396803, 4971850172741
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Type Basic
Form factor Desktop
Product colour Metallic
Cover -
Control type Buttons
Display
Digits 8 digits
Display tilting -
Display number of lines - lines
Backlight display
Second display
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 103 x 145 x 30.7 mm
Power
Number of batteries supported 1
Power source -
Memory
Storage media type -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Casio MS-88TER më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate