Casio Exilim EX-ZR700 udhëzues

Casio Exilim EX-ZR700
6.3 · 1
PDF udhëzues
 · 196 faqe
Anglisht
udhëzuesCasio Exilim EX-ZR700

ﺔﻴﻤﻗﺭ ﺍﺮﻴﻣﺎﻛ

.ﺍﺬﻫ
CASIO
ﺞﺘﻨﻤﻟ ﻙءﺍﺮﺷ ﻰﻠﻋ ﻙﺮﻜﺸﻧ
.ﻡﺪﺨﺘﺴﻤﻟﺍ ﻞﻴﻟﺩ ﻲﻓ ﺓﺩﺭﺍﻮﻟﺍ ﺕﺎﻃﺎﻴﺘﺣﻻﺍ ﺓءﺍﺮﻗ ﻦﻣ ﺪﻛﺄﺗ ،ﺍﺮﻴﻣﺎﻜﻟﺍ ﻡﺍﺪﺨﺘﺳﺍ ﻞﺒﻗ
.
ً
ﻼﺒﻘﺘﺴﻣ ﻪﻴﻟﺇ ﻉﻮﺟﺮﻠﻟ ﻦﻣﺁ ﻥﺎﻜﻣ ﻲﻓ ﻡﺪﺨﺘﺴﻤﻟﺍ ﻞﻴﻟﺪﺑ ﻆﻔﺘﺣﺍ
ﻰﻠﻋ ﻲﻤﺳﺮﻟﺍ
EXILIM
ﻊﻗﻮﻣ ﺓﺭﺎﻳﺰﺑ ﻢﻗ ،ﺞﺘﻨﻤﻟﺍ ﺍﺬﻬﺑ ﺔﺻﺎﺨﻟﺍ ﺕﺎﻣﻮﻠﻌﻤﻟﺍ ﺙﺪﺣﺃ ﻰﻠﻋ ﻉﻼﻃﻺﻟ
http://www.exilim.com/

ﻡﺪﺨﺘﺴﻤﻟﺍ ﻞﻴﻟﺩ

A

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Casio Exilim EX-ZR700 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aparate fotografike dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Casio Exilim EX-ZR700 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Casio Exilim EX-ZR700 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Casio Exilim EX-ZR700 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Casio Exilim EX-ZR700 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Casio Exilim EX-ZR700.

With both DVI and HDMI ports this display is ready to connect for brilliant HD visuals over a smooth digital connection....
Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Casio
Model Exilim EX-ZR700 | EX-ZR700RDECE
Produkt Aparat fotografik
EAN 4971850481317, 4971850481508
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Picture quality
Megapixel (approx.) 16.1 MP
Camera type Compact camera
Image sensor size 1/2.3 "
Sensor type CMOS
Maximum image resolution 4608 x 3456 pixels
Still image resolution(s) 640 x 480,2048 x 1536,2560 x 1920,3648 x 2736,4608 x 2592,4608 x 3072,4608 x 3456
Image stabilizer
Total megapixels 16.79 MP
Image formats supported EXIF,JPG
Lens system
Optical zoom 18 x
Digital zoom 4 x
Focal length range 4.5 - 81 mm
Minimum focal length (35mm film equiv) 25 mm
Maximum focal length (35mm film equiv) 450 mm
Minimum aperture number 3.5
Maximum aperture number 7
Lens structure (elements/groups) 11/10
Combined zoom 286.9 x
Focusing
Focus adjustment Auto
Auto focusing (AF) modes Spot Auto Focus,Tracking Auto Focus
Macro focusing range (wide) 0.04 - 0.5 m
Auto Mode focusing range (wide) 0.04 - ∞ m
Manual focusing range (wide) 0.04 - ∞ m
Exposure
ISO sensitivity 80,100,200,400,800,1600,3200
Light exposure modes Aperture priority AE,Manual,Shutter priority AE
Light exposure control Program AE
Light exposure correction ± 2EV (1/3EV step)
Light metering Centre-weighted,Spot
Shutter
Fastest camera shutter speed 1/4000 s
Slowest camera shutter speed 15 s
Camera shutter type Electronic,Mechanical
Flash
Flash modes Auto,Flash off,Flash on,Red-eye reduction
Flash range (wide) 0.4 - 3.5 m
Flash range (tele) 1.5 - 2.1 m
Flash recharging time 5 s
Other features
Built-in flash
HDMI ports quantity 1
Power source type Battery
Video
Maximum video resolution 1920 x 1080 pixels
Video resolutions 640 x 480,1280 x 720,1920 x 1080 pixels
Video formats supported H.264,MOV
Motion JPEG frame rate 30 fps
HD type Full HD
Video recording
Audio
Built-in microphone
Memory
Internal memory 52.2 MB
Compatible memory cards SD,SDHC,SDXC
Memory slots 1
Display
Display LCD
Display diagonal 3 "
Display resolution 640 x 1440 pixels
Display resolution (numeric) 921600 pixels
Ports & interfaces
PictBridge
USB version 2.0
Design
Product colour Red
Camera
White balance Auto,Daylight,Manual,Shade,Tungsten
Scene modes -
Photo effects -
Self-timer delay 2,10 s
Contrast adjustment
Weight & dimensions
Width 107.4 mm
Depth 30.7 mm
Height 60 mm
Weight 182 g
Weight (including battery) 222 g
Battery
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery life (CIPA standard) 470 shots
Battery life (max) 6.25 h
Battery type NP-130
Packaging content
AC adapter included
Cables included USB
Batteries included
Hand strap
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Casio Exilim EX-ZR700 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate