Casio Exilim EX-ZR300 udhëzues

Casio Exilim EX-ZR300
8.6 · 2
PDF udhëzues
 · 197 faqe
Anglisht
udhëzuesCasio Exilim EX-ZR300

Digital Camera

E

User’s Guide

Thank you for purchasing this CASIO product.
Before using it, be sure to read the precautions contained in this User’s Guide.
Keep the User’s Guide in a safe place for future reference.
For the most up-to-date information about this product, visit the official EXILIM
Website at http://www.exilim.com/

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Casio Exilim EX-ZR300 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aparate fotografike dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Casio Exilim EX-ZR300 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Casio Exilim EX-ZR300 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Casio Exilim EX-ZR300 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Casio Exilim EX-ZR300 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Casio Exilim EX-ZR300.

Të përgjithshme
Markë Casio
Model Exilim EX-ZR300 | EX-ZR300WEECA
Produkt Aparat fotografik
EAN 4971850496144, 4971850495833
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Casio Exilim EX-ZR300 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate