Canon XF100 Pro HD udhëzues

Canon XF100 Pro HD
9 · 3
PDF udhëzues
 · 186 faqe
Anglisht
udhëzuesCanon XF100 Pro HD
PUB. DIM-0972-000D
HD Camcorder

Instruction Manual

Caméscope HD

Manuel d'instruction

Videocámara HD

Manual de Instrucciones

English

Français

Español

COPY

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Canon XF100 Pro HD këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kamera dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Canon XF100 Pro HD apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Canon XF100 Pro HD dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Canon XF100 Pro HD t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Canon XF100 Pro HD specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Canon XF100 Pro HD.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Canon
Model XF100 Pro HD | 4889B005
Produkt Kamera
EAN 8714574559407
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Lens system
Digital zoom 6 x
Optical zoom 10 x
Focal length range 4.25 - 42.5 mm
Filter size 58 mm
Focal length (35mm film equivalent) 30.4 - 304 mm
Image stabilizer
Image sensor
Total megapixels 2.37 MP
Optical sensor size 1/3 "
Sensor type CMOS
Effective megapixels (movie) 2.07 MP
Focusing
Closest focusing distance 0.2 m
Viewfinder
Viewfinder resolution (approx.) 260000 pixels
Viewfinder screen size 0.27 "
Display
Display LCD
Display diagonal 3.5 "
Other features
Auto exposure
Auto focus
Manual focus
Spotlight
Interface USB 2.0
Noise reduction
Night mode
Video out 1
Audio output 1
White balance
White balance Auto,Daylight,Tungsten
Camera
Photo effects Black&White
Minimum illumination 0.7 lx
Video
Maximum frame rate 50 fps
Maximum video resolution 1920 x 1080 pixels
Video formats supported MPEG2
Shutter
Camera shutter speed 1/3 - 1/2000 s
Ports & interfaces
USB 2.0 ports quantity 1
Component video (YPbPr/YCbCr) out 1
HDMI
DC-in jack
Microphone in
XLR in
Storage
Compatible memory cards CF,SD,SDHC,SDXC
Maximum memory card size 32 GB
Weight & dimensions
Width 139 mm
Depth 268 mm
Height 191 mm
Design
Product colour Black
Battery
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -5 - 45 °C
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Canon XF100 Pro HD më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate