Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo udhëzues

Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesCanon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo

MACRO PHOTO LENS

MP-E 65mm f/2.8 1-5×

Instruction
ENG

Shikoni udhëzuesin për Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lente dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Canon dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Canon t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Canon
MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo | 2540A016
Lente
4960999214214
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Lens system
Lens structure (elements/groups)10/8
Number of diaphragm blades6
Closest focusing distance0.24 m
Minimum aperture number16
Lens viewing angle, horizontal15.40 °
Lens viewing angle, vertical10.35 °
Weight & dimensions
Filter size58 mm
Weight710 g
Length98 mm
Diameter81 mm
Other features
Magnification5.00 x
Design
Product colourBlack
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate