Canon ImageFORMULA P-215 udhëzues

Canon ImageFORMULA P-215
9 · 1
PDF udhëzues
 · 116 faqe
Anglisht
udhëzuesCanon ImageFORMULA P-215

User Manual

Please read this manual before operating this scanner.
After you finish reading this manual, store it in a safe place for
future reference.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Canon ImageFORMULA P-215 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Skanerë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Canon ImageFORMULA P-215 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Canon ImageFORMULA P-215 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Canon ImageFORMULA P-215 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Canon ImageFORMULA P-215 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Canon ImageFORMULA P-215.

Të përgjithshme
Markë Canon
Model ImageFORMULA P-215 | 5608B007
Produkt Skaner
EAN 0013803143881, 0138031438810
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Scanning
Maximum scan size 216 x 356 mm
Optical scanning resolution 600 x 600 DPI
Colour scanning
Duplex scanning
Input colour depth 24 bit
Film scanning
Duplex ADF scan speed (b/w, A4) 30 ipm
Duplex ADF scan speed (colour, A4) 20 ipm
Design
Scanner type Sheet-fed scanner
Product colour Black
Performance
Sensor type CMOS
Light source RGB LED
Daily duty cycle (max) 500 pages
Scan drivers ISIS,TWAIN
Input capacity
Standard input capacity 20 sheets
Paper handling
Scanning media types supported Card stock,Plain paper
Ports & interfaces
Standard interfaces USB 2.0,USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB port
USB version 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Mac operating systems supported Mac OS X 10.5 Leopard,Mac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion
Mac compatibility
Packaging content
Bundled software Canon CaptureOnTOuch\nCaptureOnTOuch Lite\nNuance PaperPort\nNewSoft Presto!\nBizCard\nEvernote
Drivers included
Weight & dimensions
Width 284.4 mm
Depth 93.9 mm
Height 40.6 mm
Weight 998 g
Power
Power consumption (typical) 7 W
Power supply type AC
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Canon ImageFORMULA P-215 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate