Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM udhëzues

Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM
8.4 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesCanon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM
y
EF55-200mm f/4.5-5.6 USM
EF55-200mm f/4.5-5.6 II USM
EF80-200mm f/4.5-5.6 USM

❷-

❷-

Thank you for purchasing a Canon product.
Safety Precautions
1.
Do not look at the sun or a bright light source through
the lens or camera.
Doing so could result in loss of
vision. Looking at the sun directly through the lens is
especially hazardous.
2.
Whether it is attached to the camera or not, do not
leave the lens under the sun without the lens cap
attached.
This is to prevent the lens from concentrating
the sun’s rays, which could cause a fire.
Handling Cautions
If the lens is taken from a cold environment into a warm
one, condensation may develop on the lens surface and
internal parts.
To prevent condensation in this case, first
put the lens into an airtight plastic bag before taking it
from a cold to warm environment. Then take out the lens
after it has warmed gradually. Do the same when taking
the lens from a warm environment into a cold one.
1. Mounting and Detaching the Lens
See your camera’s instructions for details on mounting
and detaching the lens.
After detaching the lens, place the lens with the rear end
up to prevent the lens surface and contacts from getting
scratched.
If the contacts get soiled, scratched, or have fingerprints
on them, corrosion or faulty connections can result. The
camera and lens may not operate properly.
If the contacts get soiled or have fingerprints on them,
clean them with a soft cloth.
If you remove the lens, cover it with the dust cap. To
attach it properly, align the lens mount index and the
index of the dust cap as shown in diagram
, and turn
clockwise. To remove it, reverse the order.
2. Setting the Focus Mode
To shoot in autofocus (AF) mode, set the focus mode switch
to AF
.
To shoot in manual focus (MF) mode, set the focus mode
switch to MF, and focus by turning the focusing ring.
Do not touch the rotating parts of the lens while AF is
active.
Do not focus in MF when the focus mode switch is set to
AF.
When the hood (sold separately) is installed to the EF55-
200mm f/4.5-5.6 USM, EF55-200mm f/4.5-5.6 II USM
and EF80-200mm f/4.5-5.6 USM, you can turn the hood
to adjust with MF.
3. Zooming
To zoom, turn the lens’ zoom ring
.
Be sure to finish zooming before focusing. Changing the
zoom ring after focusing can affect the focus.
Nomenclature
Zoom ring
Zoom position index
Contacts
Lens mount index
Focus mode switch
Focusing ring

EF Zoom Lenses

EF55-200mm f/4.5-5.6 USM
EF55-200mm f/4.5-5.6 II USM
EF80-200mm f/4.5-5.6 USM
EF75-300mm f/4-5.6 II USM
EF75-300mm f/4-5.6 III USM
EF90-300mm f/4.5-5.6 USM

Instructions

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lente dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM.

Të përgjithshme
Markë Canon
Model EF 75-300mm f/4-5.6 III USM | 6473A002
Produkt Lente
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 480 g
Filter size 58 mm
Other features
Magnification 0.25 x
Lens system
Lens structure (elements/groups) 13/9
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate