Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM udhëzues

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesCanon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Instruction
ENG

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lente dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM.

Të përgjithshme
Markë Canon
Model EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM | 9322A006
Produkt Lente
EAN 4960999207322, 3610170559450, 4054842134801, 8714574983332, 4054842134818, 4058154179055
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 1670 g
Length 184 mm
Diameter 92 mm
Filter size 77 mm
Other features
Magnification 0.3 x
Lens system
Focal length range 28 - 300 mm
Number of diaphragm blades 8
Closest focusing distance 0.7 m
Image stabilizer
Component for SLR
Lens structure (elements/groups) 23/16
Lens type Telephoto lens
Maximum aperture number -
Lens viewing angle, diagonal 75 - 8.25 °
Lens mount interface Canon EF
Minimum aperture number 3.5
Performance
AF actuator Ring USM
Compatibility -
Design
Product colour White
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate