Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM udhëzues

Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
5.3 · 1
PDF udhëzues
 · 14 faqe
Anglisht
udhëzuesCanon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF100mm f/2.8 MACRO USM

Instruction
ENG
COPY

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lente dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM.

Të përgjithshme
Markë Canon
Model EF 100mm f/2.8L Macro IS USM | 3554B005
Produkt Lente
EAN 3610170533078, 4960999635170, 5052695678724, 5053460904864, 5053973579924, 5054531079122, 4053162704633, 5053106207274, 5053313961280, 5054531153372, 8030207007733
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Lens system
Lens viewing angle, diagonal 24 °
Fixed focal length 100 mm
Number of diaphragm blades 9
Maximum aperture number 32
Closest focusing distance 0.3 m
Minimum aperture number 2.8
Image stabilizer
Component for SLR
Lens structure (elements/groups) 15/12
Lens type Macro lens
Lens viewing angle, horizontal 19.8 °
Lens viewing angle, vertical 13.5 °
Lens mount interface Canon EF
Weight & dimensions
Weight 625 g
Diameter 77.7 mm
Filter size 67 mm
Length 123 mm
Other features
Magnification 1 x
Performance
Manual focus
Auto focus
AF actuator Ring USM
Compatibility Canon EOS
Ultrasonic motor (USM)
Design
Product colour Black
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate