Canon CanoScan 9000F udhëzues

Canon CanoScan 9000F
8 · 2
PDF udhëzues
 · 334 faqe
Anglisht
udhëzuesCanon CanoScan 9000F
MC-4665-V1.00
How to Use This Manual
Printing This Manual
Obtaining the Latest ScanGear
(Scanner Driver)

Using Your Scanner Functions

Scanning photos and documents
Scanning film
Scanning multiple documents at one time
Scanning images larger than the platen
Making fine adjustments to image brightness and
color when scanning images
Sharpening out-of-focus photographs, removing
spots/scratches and correcting faded colors when

scanning images

Correcting/enhancing scanned photographs
Printing scanned photographs in various ways
Sending scanned images via e-mail
Searching for lost images

Page 1 of 334 pagesCanon CanoScan 9000F On-screen Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Canon CanoScan 9000F këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Skanerë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Canon CanoScan 9000F apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Canon CanoScan 9000F dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Canon CanoScan 9000F t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Canon CanoScan 9000F specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Canon CanoScan 9000F.

Të përgjithshme
Markë Canon
Model CanoScan 9000F | 4207B002
Produkt Skaner
EAN 13803118889, 4960999657745, 999993008080, 0013803118889, 0999993008080
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Scanning
Maximum scan size 216 x 297 mm
Optical scanning resolution 4800 х 4800 DPI
Enhanced scan resolution 19200 x 19200 DPI
Colour scanning
Duplex scanning -
Input colour depth 48 bit
Output colour depth 24 bit
Film scanning
Design
Scanner type Flatbed scanner
Product colour Black,Silver
Performance
Sensor type CCD
Light source LED
Daily duty cycle (max) - pages
Button functions Scan
Ports & interfaces
Standard interfaces USB 2.0
USB port
USB version 2.0
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 2000,Windows 2000 Professional,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Mac operating systems supported Mac OS X 10.4 Tiger,Mac OS X 10.5 Leopard,Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Packaging content
Bundled software Adobe Photoshop Elements5, ArcSoft PhotoStudio, MP Navigator EX
Weight & dimensions
Width 271.8 mm
Depth 480.1 mm
Height 111.8 mm
Weight 4581 g
Power
Power consumption (typical) 15 W
Power consumption (standby) 0.9 W
AC input frequency 50 - 60 Hz
Input voltage 100-240 V
Power supply type AC
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 10 - 35 °C
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Technical details
Sustainability certificates ENERGY STAR
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Canon CanoScan 9000F më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate