Canon CanoScan 9000F Mark II udhëzues

Canon CanoScan 9000F Mark II
8.3 · 3
PDF udhëzues
 · 334 faqe
Anglisht
udhëzuesCanon CanoScan 9000F Mark II
MC-4665-V1.00
How to Use This Manual
Printing This Manual
Obtaining the Latest ScanGear
(Scanner Driver)

Using Your Scanner Functions

Scanning photos and documents
Scanning film
Scanning multiple documents at one time
Scanning images larger than the platen
Making fine adjustments to image brightness and
color when scanning images
Sharpening out-of-focus photographs, removing
spots/scratches and correcting faded colors when

scanning images

Correcting/enhancing scanned photographs
Printing scanned photographs in various ways
Sending scanned images via e-mail
Searching for lost images

Page 1 of 334 pagesCanon CanoScan 9000F On-screen Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Canon CanoScan 9000F Mark II këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Skanerë dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Canon CanoScan 9000F Mark II apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Canon CanoScan 9000F Mark II dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Canon CanoScan 9000F Mark II t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Canon CanoScan 9000F Mark II specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Canon CanoScan 9000F Mark II.

Të përgjithshme
Markë Canon
Model CanoScan 9000F Mark II | 6218B009
Produkt Skaner
EAN 4054319097349, 4960999901473, 5053973356006
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Scanning
Maximum scan size 210 x 297 mm
Optical scanning resolution 9600 x 9600 DPI
Enhanced scan resolution 19200 x 19200 DPI
Colour scanning
Duplex scanning
Input colour depth 48 bit
Output colour depth 48 bit
Film scanning
Flatbed scan speed (b/w, A4) 7 sec/page
Design
Scanner type Flatbed scanner
Product colour Black,Silver
Performance
Sensor type CCD
Light source White LED
Scan file formats PDF
Daily duty cycle (max) - pages
Scan to E-mail,File,OCR
Scan drivers ScanSnap
Ports & interfaces
Standard interfaces USB 2.0
USB port
USB version 2.0
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Professional,Windows 7 Starter,Windows 7 Ultimate,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Pro,Windows RT,Windows Vista Business,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Ultimate,Windows XP Home,Windows XP Professional
Mac operating systems supported Mac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion
Weight & dimensions
Width 480 mm
Depth 112 mm
Height 272 mm
Weight 4580 g
Power
Power consumption (typical) 15 W
Power consumption (standby) 0.9 W
AC input frequency 50 - 60 Hz
Input voltage 100-240 V
Power supply type AC
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Operating temperature (T-T) 50 - 95 °F
Paper handling
ISO A-series sizes (A0...A9) A4
Maximum ISO A-series paper size A4
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Canon CanoScan 9000F Mark II më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate