Candy CMG 9623 DY udhëzues

Candy CMG 9623 DY
6.9 · 1
PDF udhëzues
 · 103 faqe
Anglisht
udhëzuesCandy CMG 9623 DY
GB
MICROWAVE OVENS
IT
FORNI A MICROONDE

MANUALE DI ISTRUZIONI

ES
HORNOS MICROONDAS

MANUAL DE INSTRUCCIONES

USER INSTRUCTIONS

CMG 9323 DW

CMG 9423 DS

CMG 9523 DB

CMG 9623 DY

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Candy CMG 9623 DY këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mikrovalë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Candy CMG 9623 DY apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Candy CMG 9623 DY dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Candy CMG 9623 DY t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Candy CMG 9623 DY specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Candy CMG 9623 DY.

Të përgjithshme
Markë Candy
Model CMG 9623 DY | 38000093
Produkt Mikrovalë
EAN 8016361798304
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 16200 g
Other features
Dimensions (WxDxH) 511 x 423 x 283 mm
Features
Child lock
Interior capacity 23 L
Microwave power 900 W
Grill power 1000 W
Turntable size 315 mm
Control type Buttons
Product colour Yellow
Cooking functions & programs
Defrost function
Grill
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Candy CMG 9623 DY më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate