Cambridge DacMagic 100 udhëzues

Cambridge DacMagic 100
8.6 · 10
PDF udhëzues
 · 29 faqe
Anglisht
udhëzuesCambridge DacMagic 100

Quick

Start

azur

DacMagic
100
How
to
configure
a
basic system lnbetriebnahme fiir Ungeduldige
Konfigurieren
eines
einfachen
Systems
oemarrage rapide
Comment
configurer
un
systeme
simple
Guia r8pida
Como
configurar
un
sistema
basico
Avvio rapido
Come
configurare
il
sistema
di
base
Snel starten
Hoe
u
een
basis
systeem
configureert
Kom
hurtigt
i
gang
Sadan
konfigureres
et
almindeligt
system
SbiCTpaA ycTaHOBKa
KaK
CKOHCilMrypMpOB8Tb
OCHOBHYIO
K8H8nbHYIO
CMCTeMy
8
Cambridge Audio Your music+ our passion

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Cambridge DacMagic 100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Konvertuesit D/A dhe është vlerësuar nga 10 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Cambridge DacMagic 100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Cambridge DacMagic 100 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Cambridge DacMagic 100 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Cambridge DacMagic 100 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Cambridge DacMagic 100.

Të përgjithshme
Markë Cambridge
Model DacMagic 100 | C10501
Produkt Konvertuesi D/A
EAN 5055300406231, 5055300406248
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Inputs
Digital audio coaxial in 2
USB 1.1 ports quantity 0
Digital audio optical in 1
Outputs
Audio (L/R) out 1
Technical details
Product colour Black
Connection to PC
RMS output voltage 2.3 V
Power
Power consumption (typical) 5 W
Weight & dimensions
Width 106 mm
Depth 130 mm
Height 46 mm
Weight 500 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Cambridge DacMagic 100 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate