Bugatti Vera udhëzues

Bugatti Vera
7.8 · 4
PDF udhëzues
 · 25 faqe
Anglisht
udhëzuesBugatti Vera

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bugatti Vera këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Çajnikë dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bugatti Vera apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bugatti Vera dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bugatti Vera t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bugatti Vera specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bugatti Vera.

Të përgjithshme
Markë Bugatti
Model Vera | 14-VERAN/UK
Produkt Çajnik
EAN 8020178842310
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Water tank capacity 1.7 L
Water level indicator
Product colour Black,Chrome
Overheat protection
Adjustable thermostat
Housing material Stainless steel
Power
Power 2400 W
AC input frequency 50 - 60 Hz
AC input voltage 220 - 240 V
Ergonomics
Auto power off
360° rotational base
Cordless
Illuminated on/off switch
Cord length 0.75 m
Weight & dimensions
Width 220 mm
Depth 180 mm
Height 320 mm
Weight 1800 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bugatti Vera më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate