Bugatti Diva udhëzues

Bugatti Diva
8.7 · 2
PDF udhëzues
 · 29 faqe
Anglisht
udhëzuesBugatti Diva

Shikoni udhëzuesin për Bugatti Diva këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bugatti Diva apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bugatti dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bugatti t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Bugatti
Diva | 15-DIVAN/UK
Makinë kafeje
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Appliance placementCountertop
Product typeEspresso machine
Number of spouts2
Reservoir for brewed coffee-
Capacity in cups- cups
Coffee input typeCoffee pod, Ground coffee
Water tank capacity0.8 L
Coffee maker typeManual
Maximum operating pressure15 bar
Built-in grinder
Steam pipe
Keep warm function
Cup warmer
Heating systemBoiler
Ergonomics
Product colourBlack, Chrome
Housing material-
Control typeButtons
Built-in display
Display typeAnalog
Cord length1.2 m
Power
Power950 W
AC input voltage220–240 V
AC input frequency50 Hz
Weight & dimensions
Width240 mm
Depth240 mm
Height365 mm
Weight6500 g
Technical details
Built-in coffee tamper
Built-in thermometer
Cooking functions & programs
Espresso making
Cappuccino making
Latte Macchiato making
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bugatti Diva më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate