Bryton Cardio 35E udhëzues

Bryton Cardio 35E
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 182 faqe
Anglisht
udhëzuesBryton Cardio 35E
START/PAUSE/
STOP/UP
LAP/MODE/DOWN
POWER/BACK/
BACKLIGHT ON
OK/SETTING/PAGE

Cardio 35

User’s Guide

bb.brytonsport.com
EN
1
2
3
4

Shikoni udhëzuesin për Bryton Cardio 35E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bryton Cardio 35E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bryton dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bryton t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Bryton
Cardio 35E
Ora Sportive
885870000431
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bryton Cardio 35E më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate