Brother QL-570 udhëzues

Brother QL-570
9.8 · 6
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesBrother QL-570
The contents of this guide and the specifications of this product are subject to change without notice.
Brother reserves the right to make changes without notice in the specifications and materials contained herein
and shall not be responsible for any damages (including consequential) caused by reliance on the materials
presented, including but not limited to typographical and other errors relating to the publications.
The screen images and printer illustrations in this guide can differed depending on your OS or printer.
Not all models are available in all countries.
Version E
US ENG

Software User's Guide

Brother QL-series

Shikoni udhëzuesin për Brother QL-570 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori etiketa printerash dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 9.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Brother QL-570 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Brother dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Brother t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Brother
QL-570 | QL-570
etiketë printeri
12502618843, 1910663316, 4977766653244, 4977766654692, 4977766654739, 4977766654777, 4977766654814, 4977766654821, 4977766654852, 5025232530403, 5051964610472, 5711045537424, 666669742936, 0012502618843, 0001910663316, 0666669742936, 4977766654869, 5054484631309, 0022015022341, 2032015024311, 4032015024333, 4054842399491, 0062015024303, 0062015022347, 5712505497012, 9092015022635, 3102015022644, 0696739520201, 5054629459157, 0791836721947, 0609224699566, 0777780147309, 5051395813701, 0601000713084, 0807027545282, 0777787449819, 0999993611327, 0999992567984, 0962327368129, 0999992819458, 0758399154339, 0738878138319
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Printing
Vertical printingYes
Print speed110 mm/sec
Print technologyDirect thermal
Print speed68 lpm
Maximum resolution300 x 300 DPI
Maximum print height59 mm
Ports & interfaces
PC connectedYes
Ethernet LANNo
Wi-FiNo
Weight & dimensions
Weight1130 g
Other features
Dimensions (WxDxH)134 x 208 x 141 mm
Number of label formats22
Design
Product colourBlue, Silver
Paper handling
Maximum label width62 mm
Maximum label length1 m
Performance
Tape typeDK
Tape cuttingAutomatic
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Brother QL-570 më poshtë.

Sa është pesha e Brother QL-570?

Brother QL-570 ka një peshë prej 1130 g.

Çfarë do të thotë DPI?

DPI qëndron për Dots Per Inch dhe është numri i pikave të bojës (për inç) që përfundojnë në letër kur printoni.

A është udhëzuesi i Brother QL-570 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Brother QL-570 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate