Brother QL-1050 udhëzues

Brother QL-1050
9 · 1
PDF udhëzues
 · 45 faqe
Anglisht
udhëzuesBrother QL-1050
The contents of this guide and the specifications of this product are subject to change without notice.
Brother reserves the right to make changes without notice in the specifications and materials contained herein
and shall not be responsible for any damages (including consequential) caused by reliance on the materials
presented, including but not limited to typographical and other errors relating to the publications.
The screen images and printer illustrations in this guide may differ depending on your OS or printer.
Not all models are available in all countries.
Version G
AP ENG

Software User's Guide

Brother QL-series

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Brother QL-1050 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Etiketa Printerash dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Brother QL-1050 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Brother QL-1050 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Brother QL-1050 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Brother QL-1050 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Brother QL-1050.

Të përgjithshme
Markë Brother
Model QL-1050 | QL-1050
Produkt Etiketë Printeri
EAN 12502616658, 4977766645034, 4977766647304, 4977766647342, 4977766647380, 4977766647427, 4977766647465, 0021111192316, 0151903080146, 0125026166582, 0012502616658, 0012502615583, 4082014031443, 4977766647489, 0092014031415, 5051395921802, 1122014010758, 0122014031358, 4022015032322, 1022015032325, 4032015032338, 1042015032330, 5054533642959, 5052461013223, 6082015032324, 4977766652384, 1102015032645, 4112015032641, 0112015032935, 7122015014643, 0777780534628, 9789792352108, 5711783791300, 5054629203873
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print speed 69 lpm
Print speed 110 mm/sec
Print technology Direct thermal
Ports & interfaces
USB 2.0 ports quantity 1
Standard interfaces USB 2.0,Serial
USB port
Performance
Internal memory 2 MB
Tape type DK
Number of styles 6
Built-in barcodes EAN128,EAN13,EAN8,PDF417,QR Code,UPC-A,UPC-E
Weight & dimensions
Weight 1700 g
Other features
Tape size 62 mm
Dimensions (WxDxH) 170 x 220 x 147.5 mm
Number of label formats 21
Packaging content
Bundled software P-touch editor
Paper handling
Maximum label width 102 mm
Autocutter
Maximum label length 3 m
null
System requirements
Mac compatibility
Compatible operating systems Windows 2000/XP/Vista\nMac OS 10.1-10.4.7
Minimum RAM 128 MB
Minimum storage drive space 70 MB
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Brother QL-1050 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate