Brother MFC-9970CDW udhëzues

Brother MFC-9970CDW
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 315 faqe
Anglisht
udhëzuesBrother MFC-9970CDW
®

Users Guide

Users Guide

PANTONE2728
Advanced User’s Guide
Safety and Legal
Basic User’s Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Brother MFC-9970CDW këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Brother MFC-9970CDW apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Brother MFC-9970CDW dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Brother MFC-9970CDW t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Brother MFC-9970CDW specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Brother MFC-9970CDW.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Të përgjithshme
Markë Brother
Model MFC-9970CDW | MFC-9970CDW
Produkt Printer
EAN 12502625131, 125026251318, 4977766695404, 4977766696593, 4977766696609, 4977766696616, 4977766696623, 4977766696630, 4977766696647, 4977766696654, 999992546019, 0012502625131, 0999992546019, 0125026251318, 4977766695381, 7092014031418, 0971471451656, 5052584472747
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
All-in-one functions Copy,Fax,Print,Scan
Colour all-in-one functions copy,fax,print,scan
Dimensions (WxDxH) 490 x 526 x 531 mm
Package dimensions (WxDxH) 699 x 663 x 706 mm
Compatible operating systems Windows, Mac OS
Dimensions (W x D x H) (imperial) 19.3 x 20.7 x 20.9 "
Weight (imperial) 62.8 lbs
Printing
Print technology Laser
Maximum resolution 2400 x 600 DPI
Economical printing
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 30 ppm
Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) 30 ppm
Print resolution colour 2400 x 600 DPI
Printing Colour printing
Duplex printing
Features
Maximum duty cycle 60000 pages per month
All-In-One-multitasking
Optional functions Fax
Number of print cartridges 4
Page description languages BR-Script 3,PCL 6
Printing colours Black,Blue,Red,Yellow
Digital sender
Copying
Maximum copy resolution - DPI
Copy speed (black, normal quality, A4) 30 cpm
Copy speed (colour, normal quality, A4) 30 cpm
Copier resize 25 - 400 %
N-in-1 copy function (N=) 2,4
Copying Colour copying
Duplex copying
Scanning
Optical scanning resolution 1200 x 2400 DPI
Maximum scan resolution 19200 x 19200 DPI
Scan to E-mail,E-mail Server,File,FTP,Image,OCR,USB
Image formats supported BMP,JPG,TIF
Input colour depth 48 bit
Scanning Colour scanning
Duplex scanning
Fax
Fax transmission speed 2.5 sec/page
Modem speed 33.6 Kbit/s
Fax memory 500 pages
Fax broadcasting 340 locations
Fax delayed sending
Fax coding methods JBIG,JPEG,MH,MMR (Fax coding method),MR
Faxing Colour faxing
Duplex faxing
Input & output capacity
Total input capacity 300 sheets
Total output capacity 150 sheets
Paper handling
Maximum print size 216 x 356 mm
Paper tray media types Bond paper,Envelopes,Labels,Plain paper,Recycled paper
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
Maximum ISO A-series paper size A4
Design
Display LCD
Display diagonal 5 "
Touchscreen
Built-in display
Market positioning Business
Control type Touch
Ports & interfaces
Standard interfaces Ethernet,USB 2.0,Wireless LAN
Direct printing -
USB 2.0 ports quantity 1
USB port
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Network printing methods LDAP
Supported network protocols (IPv4) ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA, WINS/NetBIOS, DNS, mDNS, LLMNR, LPR/LPD, IPP/IPPS, FTP, CIFS, TELNET, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS, TFTP, SMTP, ICMP, LLTD, SNTP, APOP, POP, SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), 802.1x
Supported network protocols (IPv6) NDP, RA, DNS, mDNS, LLMNR, LPR/LPD, IPP/IPPS, FTP, CIFS, TELNET Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS, TFTP, SMTP, ICMPv6, SNTP, LLTD, APOP, POP, SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), 802.1x
Authentication method WEP 64/128-b, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES), 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS)
Performance
Internal memory 256 MB
Maximum internal memory 512 MB
Card reader integrated
Sound pressure level (copying) 57 dB
Sound power level (standby) 57 dB
Sound pressure level (printing) 57 dB
Mac compatibility
Power
Power consumption (average operating) 615 W
Power consumption (standby) 1.8 W
AC input frequency 50 - 60 Hz
AC input voltage 110 - 120 V
Weight & dimensions
Weight 28485 g
Packaging data
Package weight 34019 g
Packaging content
Drivers included
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Operating temperature (T-T) 50 - 90.5 °F
Sustainability
Sustainability certificates ENERGY STAR
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Brother MFC-9970CDW më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate