Brother MFC-8950DW udhëzues

Brother MFC-8950DW
9.1 · 1
PDF udhëzues
 · 198 faqe
Anglisht
udhëzuesBrother MFC-8950DW

Basic User’s Guide

MFC-8950DW

MFC-8950DWT

Not all models are available in all countries.

Version 0
USA/CAN

Shikoni udhëzuesin për Brother MFC-8950DW këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Brother MFC-8950DW apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Brother dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Brother t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Të përgjithshme
Brother
MFC-8950DW | MFC-8950DW
Printer
12502630906, 125026309064, 4002352002431, 4977766707749, 4977766707756, 4977766707763, 4977766707770, 4977766707794, 0012502630906, 0125026309064, 4977766707787, 4977766707817, 9102014022427, 0799916078820
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print technologyLaser
Maximum resolution1200 x 1200 DPI
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter)40 ppm
Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter)9 ppm
Time to first page (black, normal)8.5 s
Warm-up time3 s
Secure printing
Economical printing
Duplex printing modeAuto
PrintingMono printing
Duplex printing
Other features
All-in-one functionsCopy, Fax, Print, Scan
Colour all-in-one functionsScan
Dimensions (WxDxH)491 x 415 x 477 mm
Package dimensions (WxDxH)594 x 533 x 636 mm
Web-based management
PictBridge
Scan speed2.68 sec/page
Energy saving mode
Networking standardsIEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Features
Maximum duty cycle- pages per month
Number of print cartridges1
Page description languagesBR-Script 3, Epson FX, IBM ProPrinter, PCL 6
Printing coloursBlack
Recommended duty cycle1000 - 5000 pages per month
All-In-One-multitasking
Digital sender
Copying
Maximum copy resolution1200 x 600 DPI
Copy speed (black, normal quality, A4)40 cpm
Maximum number of copies99 copies
Copier resize25 - 400 %
PC free copying
N-in-1 copy function (N=)2, 4,9, 16, 25
Time to first copy (black, normal)10.5 s
CopyingMono copying
Duplex copying
Scanning
Optical scanning resolution1200 x 1200 DPI
Maximum scan resolution19200 x 19200 DPI
Scanner typeFlatbed & ADF scanner
Scan toE-mail, E-mail Server, File, FTP, Image, OCR, USB
Input colour depth48 bit
Output colour depth24 bit
Greyscale levels256
Scan technologyDual CIS
Scan driversISIS, TWAIN, WIA
Maximum scan areaLegal (216 x 356) mm
Image formats supportedBMP, JPG
Document formats supportedPDF
ScanningColour scanning
Duplex scanning
Fax
Modem speed33.6 Kbit/s
Fax memory500 pages
Fax broadcasting366 locations
Fax speed dialing (max numbers)300
Error Correction Mode (ECM)
Fax forwarding
Fax coding methodsJBIG, JPEG, MH, MMR (Fax coding method), MR
Auto reduction
Fax dual access
Caller ID
FaxingMono faxing
Duplex faxing
Input & output capacity
Total input capacity500 sheets
Paper input typePaper tray
Maximum input capacity1050 sheets
Auto document feeder (ADF) input capacity50 sheets
Multi-Purpose tray input capacity50 sheets
Total number of input trays1
Maximum number of input trays2
Total output capacity150 sheets
Multi-Purpose tray
Auto document feeder (ADF)
Paper handling
Maximum print size216 x 356 mm
Paper tray media typesBond paper, Plain paper, Pre-Printed, Recycled paper, Thin paper
Multi-purpose tray media typesBond paper, Envelopes, Heavyweight paper, Labels, Plain paper, Recycled paper
ISO A-series sizes (A0...A9)A4, A5, A6
ISO B-series sizes (B0...B9)B5, B6
Non-ISO print media sizesLegal
Paper tray media weight60 - 105 g/m²
Multi-Purpose Tray media weight60 - 163 g/m²
Auto Document Feeder (ADF) media weight64 - 90 g/m²
Custom media width76.2 - 215.9 mm
Custom media length127 - 355.6 mm
Maximum ISO A-series paper sizeA4
Design
DisplayTFT
Display diagonal4.9 "
Touchscreen
Built-in display
Market positioningBusiness
Control typeTouch
Ports & interfaces
Direct printing
Standard interfacesEthernet, USB 2.0, Wireless LAN
USB port
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Wi-Fi standards802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Security algorithms128-bit WEP, 64-bit WEP, 802.1x RADIUS, EAP, EAP-TLS, EAP-TTLS, HTTPS, MD5, PEAP, SSL/TLS, TKIP, WPA-AES, WPA-PSK, WPA2-PSK
Email over SSL
Performance
Internal memory128 MB
Maximum internal memory384 MB
Card reader integrated
Processor frequency400 MHz
Processor familyStar Sapphire
Sound power level (standby)37 dB
Sound pressure level (printing)59 dB
Sound pressure level (quiet mode)54 dB
Memory slots1
Mac compatibility
Power
Power consumption (average operating)695 W
Power consumption (PowerSave)350 W
Power consumption (off)1.6 W
Power consumption (standby)9.8 W
AC input frequency50 - 60 Hz
AC input voltage220 - 240 V
Weight & dimensions
Weight17700 g
Packaging data
Package weight22.100 g
System requirements
Windows operating systems supported
Mac operating systems supported
Linux operating systems supported
Server operating systems supportedWindows Server 2003, Windows Server 2003 x64, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 x64
Packaging content
Drivers included
Sustainability
Sustainability certificatesENERGY STAR
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Brother MFC-8950DW më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate