Brother MFC-8510DN udhëzues

Brother MFC-8510DN
6.4 · 1
PDF udhëzues
 · 202 faqe
Anglisht
udhëzuesBrother MFC-8510DN

Basic User’s Guide

MFC-8510DN
MFC-8710DW
MFC-8810DW
MFC-8910DW
Not all models are available in all countries.
Version A
USA/CAN

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Brother MFC-8510DN këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Brother MFC-8510DN apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Brother MFC-8510DN dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Brother MFC-8510DN t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Brother MFC-8510DN specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Brother MFC-8510DN.

Të përgjithshme
Markë Brother
Model MFC-8510DN | MFC-8510DN
Produkt Printer
EAN 12502630876, 125026308760, 4002352002417, 4977766707589, 4977766707596, 4977766707602, 4977766707619, 4977766707626, 4977766707640, 4977766710824, 5053959355047, 0012502630876, 0125026308760, 4977766707633, 4977766707657, 3082014031437, 2092014031413, 4052305651636
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Print technology Laser
Maximum resolution 1200 x 1200 DPI
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 36 ppm
Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 9 ppm
Time to first page (black, normal) 8.5 s
Warm-up time 3 s
Economical printing
Duplex printing mode Auto
Secure printing
Printing Mono printing
Duplex printing
Other features
All-in-one functions Copy,Fax,Print,Scan
Colour all-in-one functions Scan
Dimensions (WxDxH) 405 x 415 x 423 mm
Package dimensions (WxDxH) 533 x 515 x 601 mm
Web-based management
PictBridge
Energy saving mode
Scan speed 2.68 sec/page
Features
Maximum duty cycle - pages per month
Page description languages BR-Script 3,Epson FX,IBM ProPrinter,PCL 6
Recommended duty cycle 500 - 3500 pages per month
All-In-One-multitasking
Printing colours Black
Digital sender
Copying
Maximum copy resolution 1200 x 600 DPI
Copy speed (black, normal quality, A4) 36 cpm
Maximum number of copies 99 copies
Copier resize 25 - 400 %
N-in-1 copy function (N=) 2,4,9,16,25
Time to first copy (black, normal) 10.5 s
PC free copying
Copying Mono copying
Scanning
Optical scanning resolution 1200 x 1200 DPI
Maximum scan resolution 19200 x 19200 DPI
Scanner type Flatbed & ADF scanner
Scan to E-mail,E-mail Server,File,FTP,Image,OCR,USB
Document formats supported PDF
Input colour depth 48 bit
Output colour depth 24 bit
Greyscale levels 256
Maximum scan area Legal (216 x 356) mm
Image formats supported BMP,JPG
Scan technology Dual CIS
Scan drivers ICA,ISIS,TWAIN
Scanning Colour scanning
Fax
Modem speed 33.6 Kbit/s
Fax memory 500 pages
Fax broadcasting 366 locations
Fax speed dialing (max numbers) 300
Auto reduction
Error Correction Mode (ECM)
Fax forwarding
Fax dual access
Fax coding methods JBIG,JPEG,MH,MMR (Fax coding method),MR
Caller ID
Faxing Mono faxing
Input & output capacity
Total input capacity 250 sheets
Maximum input capacity 850 sheets
Auto document feeder (ADF) input capacity 35 sheets
Multi-Purpose tray input capacity 50 sheets
Total number of input trays 1
Maximum number of input trays 2
Total output capacity 150 sheets
Paper input type Paper tray
Multi-Purpose tray
Auto document feeder (ADF)
Paper handling
Maximum print size 216 x 356 mm
Paper tray media types Bond paper,Plain paper,Pre-Printed,Recycled paper,Thin paper
Multi-purpose tray media types Bond paper,Envelopes,Heavyweight paper,Labels,Plain paper,Preprinted forms,Recycled paper
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
ISO B-series sizes (B0...B9) B5,B6
Non-ISO print media sizes Legal
Paper tray media weight 60 - 105 g/m²
Multi-Purpose Tray media weight 60 - 163 g/m²
Auto Document Feeder (ADF) media weight 64 - 90 g/m²
Custom media width 76.2 - 215.9 mm
Custom media length 127 - 355.6 mm
Maximum ISO A-series paper size A4
Design
Display LCD
Display number of lines 5 lines
Display number of characters 22
Built-in display
Market positioning Home & office
Ports & interfaces
Direct printing
Standard interfaces Ethernet,USB 2.0
USB port
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Security algorithms 802.1x RADIUS,EAP,EAP-TLS,EAP-TTLS,MD5,PEAP
Performance
Internal memory 64 MB
Maximum internal memory 320 MB
Memory slots 1
Card reader integrated
Processor frequency 400 MHz
Processor family Star Sapphire
Sound power level (standby) 37 dB
Sound pressure level (printing) 59 dB
Sound pressure level (duplex printing) 59 dB
Mac compatibility
Sound pressure level (quiet mode) 54 dB
Power
Power consumption (average operating) 651 W
Power consumption (standby) 8.1 W
Power consumption (PowerSave) 336 W
Power consumption (off) 1.2 W
AC input frequency 50 - 60 Hz
AC input voltage 220 - 240 V
Weight & dimensions
Weight 15800 g
Packaging data
Package weight 20.100 g
Packaging content
Drivers included
Sustainability
Sustainability certificates ENERGY STAR
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Brother MFC-8510DN më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate