Brother HL-5470DW udhëzues

Brother HL-5470DW
5.3 · 1
PDF udhëzues
 · 177 faqe
Anglisht
udhëzuesBrother HL-5470DW

User’s Guide

Brother Laser Printer

HL-5470DW

HL-5470DWT

HL-6180DW

HL-6180DWT

For visually-impaired users
You can read this manual with Screen Reader ‘text-to-speech’ software.
You must set up the hardware and install the driver before you can use the machine.
Please use the Quick Setup Guide to set up the machine. You can find a printed copy in the box.
Please read this User’s Guide thoroughly before you use the machine.
Please visit us at http://solutions.brother.com/
where you can get product support, the latest driver updates and utilities,
and answers to frequently asked questions (FAQs) and technical questions.
Note: Not all models are available in all countries.
HL-6180DW(T) in USA: Please go to the Brother Solutions Center at http://solutions.brother.com/
and click Manuals on
your model page to download the other manuals.
Version 0
USA/CAN

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Brother HL-5470DW këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Brother HL-5470DW apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Brother HL-5470DW dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Brother HL-5470DW t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Brother HL-5470DW specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Brother HL-5470DW.

Të përgjithshme
Markë Brother
Model HL-5470DW | HL-5470DW
Produkt Printer
EAN 4977766706490, 0012502630807, 5053460999631, 0852670696218, 0163120441693, 0125026308074, 5053959354910, 8112014022359, 4054842372319, 7426900429421, 5053973633541, 5053676919539, 5054184102963
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Printing
Colour
Maximum resolution 2400 x 600 DPI
Duplex printing
Print technology Laser
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 38 ppm
Duplex print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 9 ppm
Time to first page (black, normal) 8.5 s
Warm-up time 1 s
Economical printing
N-up printing 2,4,9,16,25
Network
Network ready
Ethernet LAN
Wi-Fi
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Security algorithms 128-bit WEP,64-bit WEP,EAP-TLS,EAP-TTLS,LEAP,WPA,WPA-AES,WPA-PSK,WPA-TKIP,WPA2,WPA2-PSK
Features
Maximum duty cycle - pages per month
Number of print cartridges 1
Recommended duty cycle 1000 - 3500 pages per month
Performance
Internal memory 128 MB
Maximum internal memory 384 MB
Processor frequency 400 MHz
Processor family Star Sapphire
Sound power level (standby) 34 dB
Sound pressure level (printing) 59 dB
Sound pressure level (quiet mode) 54 dB
Memory slots 1
Memory type DDR2
Design
Display LCD
Input & output capacity
Total input capacity 250 sheets
Maximum input capacity 800 sheets
Multi-Purpose tray input capacity 50 sheets
Total output capacity 150 sheets
Total number of input trays 2
Multi-Purpose tray
Paper handling
Maximum print size 216 x 356 mm
Paper tray media types Plain paper,Recycled paper
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
ISO B-series sizes (B0...B9) B5,B6
Custom media width 76.2 - 215.9 mm
Custom media length 127 - 355.6 mm
Paper tray media weight 60 - 105 g/m²
Multi-Purpose Tray media weight 60 - 163 g/m²
Non-ISO print media sizes Letter
Multi-purpose tray media types Bond paper,Envelopes,Heavyweight paper,Labels,Plain paper,Recycled paper
Maximum ISO A-series paper size A4
Ports & interfaces
Standard interfaces Ethernet,USB 2.0,Wireless LAN
USB 2.0 ports quantity 1
Power
Power consumption (printing) 665 W
Power consumption (standby) 4.7 W
Power consumption (off) 0.5 W
Power consumption (PowerSave) 0.7 W
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50/60 Hz
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 371 x 384 x 257 mm
Weight 10500 g
Packaging data
Package weight 11.900 g
Other features
Package dimensions (WxDxH) 499 x 478 x 377 mm
Sustainability
Sustainability certificates ENERGY STAR
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Brother HL-5470DW më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate