Brother HL-2135W udhëzues

Brother HL-2135W
7.3 · 1
PDF udhëzues
 · 150 faqe
Anglisht
udhëzuesBrother HL-2135W

USER’S GUIDE

Brother Laser Printer
HL-2130
HL-2132
HL-2135W
HL-2220
HL-2230
HL-2240
HL-2240D
HL-2242D
HL-2250DN
HL-2270DW
For visually-impaired users
You can read this manual with Screen
Reader ‘text-to-speech’ software.
You must set up the hardware and install the driver before you can use the machine.
Please use the Quick Setup Guide to set up the machine. You can find a printed copy in the box.
Please read this User’s Guide thoroughly before you use the machine.
Please visit us at http://solutions.brother.com/
where you can get product support, the latest driver updates and
utilities, and answers to frequently asked questions (FAQs) and technical questions.
Note: Not all models are available in all countries.
Version D
ARL/ASA/NZ/SAF/GLF

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Brother HL-2135W këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Printera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Brother HL-2135W apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Brother dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Brother HL-2135W specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Brother HL-2135W.

Të përgjithshme
Markë Brother
Model HL-2135W
Produkt Printer
EAN 4977766711326, 3234422135102, 4054318208104, 6082014024221, 4260473780274
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Printing
Colour
Maximum resolution 2400 x 600 DPI
Duplex printing
Print technology Laser
Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) 20 ppm
Time to first page (black, normal) 10 s
Warm-up time 7 s
Economical printing
Network
Network ready
Ethernet LAN
Wi-Fi
Wi-Fi standards 802.11b,802.11g
Security algorithms 128-bit WEP,64-bit WEP,WPA-AES,WPA-PSK,WPA-TKIP,WPA2-PSK
Features
Maximum duty cycle - pages per month
Recommended duty cycle 250 - 1600 pages per month
Number of print cartridges 1
Printing colours Black
Performance
Internal memory 16 MB
Maximum internal memory - MB
Processor frequency 200 MHz
Sound power level (standby) 31 dB
Sound pressure level (printing) 53 dB
Input & output capacity
Total input capacity 250 sheets
Total output capacity 100 sheets
Paper handling
Maximum print size 216 x 356 mm
Paper tray media types Plain paper
ISO A-series sizes (A0...A9) A4,A5,A6
ISO B-series sizes (B0...B9) B5,B6
Paper tray media weight 60 - 105 g/m²
Multi-Purpose Tray media weight 60 - 163 g/m²
Custom media width 76.2 - 216 mm
Custom media length 116 - 406 mm
Maximum ISO A-series paper size A4
Ports & interfaces
Standard interfaces USB 2.0,Wireless LAN
USB 2.0 ports quantity 1
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 2000,Windows 2000 Professional,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64
Mac operating systems supported Mac OS X 10.4 Tiger,Mac OS X 10.5 Leopard,Mac OS X 10.6 Snow Leopard,Mac OS X 10.7 Lion
Linux operating systems supported
Server operating systems supported Windows Server 2003,Windows Server 2003 x64,Windows Server 2008,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2008 x64
Power
Power consumption (printing) 421 W
Power consumption (standby) 62 W
Power consumption (off) 0.9 W
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50/60 Hz
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 368 x 360 x 183 mm
Weight 6700 g
Packaging data
Package weight 8000 g
Other features
Package dimensions (WxDxH) 475 x 454 x 331 mm
Power LED
Sustainability
Sustainability certificates ENERGY STAR
Design
Product colour White
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Brother HL-2135W më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate