Braven 570 udhëzues

Braven 570
7.4 · 2
PDF udhëzues
 · 38 faqe
Anglisht
udhëzuesBraven 570
BRAVEN 570 OWNER’S GUIDE

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Braven 570 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Braven 570 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Braven 570 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Braven 570 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Braven 570 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Braven 570.

Të përgjithshme
Markë Braven
Model 570 | BZ570RBP
Produkt Altoparlant
EAN 8177290102164, 0817729010216
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Loudspeakers
Audio output channels 2.0 channels
Number of speakers 2
Number of drivers 2
Speaker type -
Performance
Amplifier Built-in
Recommended usage Universal
Card reader integrated
FM radio
Other features
Subwoofer included
Backlight
Audio
RMS rated power 6 W
Frequency range - Hz
Impedance - Ω
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired & Wireless
Bluetooth version 3.0+HS
Bluetooth profiles AVRCP
USB 2.0 ports quantity 1
AUX in
USB charging port
Bluetooth range 10 m
Lightning connector
Line-out
Bluetooth
3.5 mm connector
Wi-Fi
Design
Product design Soundbar
Product colour Black,Red
Housing material Polymer
Volume control Digital
Built-in display
LED indicators
On/off switch
Product type Stereo portable speaker
Power
Power source type Battery
Battery type Built-in
Weight & dimensions
Width 158.5 mm
Depth 45 mm
Height 64 mm
Weight 312 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Braven 570 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate