Braun Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry udhëzues

Braun Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry
6.9 · 1
PDF udhëzues
 · 74 faqe
Anglisht
udhëzuesBraun Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry
Type 5377
www.braun.com
®
Silk
épil
SE7000 Bloom 7891 7871 Ti KURTZ DESIGN 28.11.11
130x155
7
Legs
7791 WD
7771 WD
Legs&Body
7891 WD
7871 WD
0
I
I
I
0
I
I
I
7

Dual Epilator

92126888_SE_7891-7871_WE_S1.indd 1 29.11.11 15:48
Stapled booklet, 130 x 155 mm, 76 pages (incl. 8 pages cover), 1/1c = black

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Braun Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Epilatorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Braun Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Braun dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Braun Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Braun Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry.

Të përgjithshme
Markë Braun
Model Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry
Produkt Epilator
EAN 4210201659426
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Braun Silk-epil 7 - 7791 Wet & Dry më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate