Braun Multiquick 5 udhëzues

Braun Multiquick 5
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 120 faqe
Anglisht
udhëzuesBraun Multiquick 5

www.braunhousehold.com

Multiquick 5 Vario

Type 4191
MQ 5137 Sauce+
MQ 5177 Buffet+

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Braun Multiquick 5 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përzierës dore dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Braun Multiquick 5 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Braun Multiquick 5 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Braun Multiquick 5 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Braun Multiquick 5 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Braun Multiquick 5.

Të përgjithshme
Markë Braun
Model Multiquick 5 | WK500BK
Produkt Përzierës dore
EAN 4210201641001
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Water tank capacity 1.7 L
Control type Buttons
Product colour Black
Housing material Plastic
Adjustable thermostat -
Water level indicator
Boil-dry protection -
Keep warm function
Filtering
Anti-calc filter
Ergonomics
Auto power off
Cordless
Cord storage
360° rotational base
Wide opening lid
Lid opening type Button
Ergonomic grip
Power
Power 3000 W
Power source AC
Packaging data
Quantity per pack 1 pc(s)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Braun Multiquick 5 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate