Brandt BFL5636BX udhëzues

Brandt BFL5636BX
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 156 faqe
Anglisht
udhëzuesBrandt BFL5636BX
FR GUIDE D' INSTALLATION ET D'UTILISATION
EN INSTRUCTION FOR USE
ES GUÍA DE INSTALACIÓN Y DE UTILIZACIÓN
DA INSTALLATIONS- OG BRUGSVEJLEDNING
NL HANDLEIDING VOOR GEBRUIK EN INSTALLATIE
CS VOD K MONŽI A POUŽITÍ EN

Réfrigérateur-Congélateur

Fridge-Freezer

BFU5456SW + BFL5456BW

BFU5636SW + BFL5636BW

BFU5636SX + BFL5636BX

Shikoni udhëzuesin për Brandt BFL5636BX këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori frigoriferë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Brandt BFL5636BX apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Brandt dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Brandt t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Brandt
BFL5636BX | BFL5636BX
frigorifer
3660767939394
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Appliance placementFreestanding
Product colourGrey
Door hingeRight
Reversible doors-
Door assemblyDoor-on-door
Fridge number of shelves/baskets6
Number of vegetable drawers1
Fridge door balconies5
Egg balcony
Bottle rack
Shelves materialTempered glass
Performance
Fridge net capacity308 L
Fridge gross capacity- L
Climate classN-T
Noise level41 dB
No Frost system
Automatic defrost (fridge)
Ergonomics
Fridge interior light
Lamp typeLED
Adjustable feet
Castor wheels
Cord length1.8 m
Power
Energy efficiency class (old)A++
Connected load- W
Annual energy consumption108 kWh
Energy consumption0.295 kWh
AC input voltage220 - 230 V
AC input frequency50 Hz
Current1 A
Weight & dimensions
Width600 mm
Depth650 mm
Height1630 mm
Weight57500 g
Package width620 mm
Package depth670 mm
Package height1670 mm
Package weight61500 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Brandt BFL5636BX më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate