Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning udhëzues

Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning
5.2 · 1
PDF udhëzues
 · 145 faqe
Anglisht
udhëzuesBowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning
Firmware version 2.01.04
Operation may differ from other rmware versions
With Lightning
connector

Zeppelin Air

Shikoni udhëzuesin për Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bowers & Wilkins dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bowers & Wilkins t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Bowers & Wilkins
Zeppelin Air Lightning
altoparlant
714346318377
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning më poshtë.

Kur volumi im është shumë i lartë?

Një vëllim mbi 80 decibel mund të jetë i dëmshëm për dëgjimin. Kur vëllimi tejkalon 120 decibel, madje mund të ndodhë dëmtim i drejtpërdrejtë. Mundësia e dëmtimit të dëgjimit varet nga frekuenca dhe kohëzgjatja e dëgjimit.

A mund të lidhen pajisjet bluetooth të markave të ndryshme me njëra -tjetrën?

Po, bluetooth është një metodë universale që lejon pajisje të ndryshme të pajisura me bluetooth të lidhen me njëra -tjetrën.

Çfarë është Dolby Atmos?

Dolby Atmos është një teknologji që siguron që tingulli të reflektohet nga tavani në vendin ku po dëgjoni. Kjo bën të mundur krijimin e një efekti 5.1 me vetëm 1 altoparlant.

Çfarë është bluetooth?

Bluetooth është një mënyrë për të shkëmbyer të dhëna midis pajisjeve elektronike përmes valëve të radios. Distanca midis dy pajisjeve që shkëmbejnë të dhëna në shumicën e rasteve mund të jetë jo më shumë se dhjetë metra.

A është udhëzuesi i Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate