Bowers & Wilkins P5 udhëzues

Bowers & Wilkins P5
6.2 · 2
PDF udhëzues
 · 30 faqe
Anglisht
udhëzuesBowers & Wilkins P5

P5 Quickstart

Made For iPod
®
/iPhone
Remote and Mic
– iPod
– iPhone
1x
1x
2x
3x
– Computer
– Phone
– Music player

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bowers & Wilkins P5 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bowers & Wilkins P5 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bowers & Wilkins P5 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bowers & Wilkins P5 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bowers & Wilkins P5 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bowers & Wilkins P5.

Të përgjithshme
Markë Bowers & Wilkins
Model P5 | FP29696
Produkt Kufje
EAN 0714346310531
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Headphones
Headphone sensitivity 115 dB
Impedance 26 Ω
Driver unit 40 mm
Magnet type Neodymium
Acoustic system Closed
Driver type Dynamic
Headphone frequency 10 - 20000 Hz
Ear coupling Supraaural
Other features
Dimensions (WxDxH) 150 x 60 x 180 mm
Connector(s) 3.5mm, 2.5mm
Headphone connectivity 3.5 mm
Maximum input power 0.050 W
Manual
Performance
Detachable cable
Product colour Black,Silver
Foldable
Wearing style Head-band
Product type Headphones
Recommended usage Calls/Music
Weight & dimensions
Weight 195 g
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Microphone
Microphone type In-line
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bowers & Wilkins P5 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate