Boston Acoustics TVee 10 udhëzues

Boston Acoustics TVee 10
6 · 1
PDF udhëzues
 · 10 faqe
Anglisht
udhëzuesBoston Acoustics TVee 10
OWNER’S MANUAL / SAFETY INSTRUCTIONS / COMPLIANCE INFORMATION
TVee
Model Two
Television Entertainment Enhancement System
A Boston P.O.P. Product Make it your own...

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Boston Acoustics TVee 10 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shufrat e zërit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Boston Acoustics TVee 10 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Boston Acoustics TVee 10 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Boston Acoustics TVee 10 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Boston Acoustics TVee 10 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Boston Acoustics TVee 10.

Të përgjithshme
Markë Boston Acoustics
Model TVee 10 | BATVEE10B-EU
Produkt Shufër zëri
EAN 690283480431, 0690283480431
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usage Universal
Suitable for outdoor use -
Product colour Black
Backlight
On/off switch
Housing material -
Loudspeakers
Audio output channels 2.0 channels
Speaker placement Floor
Speaker enclosure -
Speaker position -
Number of drivers 2
Tweeter -
Woofer -
Subwoofer driver diameter (imperial) 5 "
Speaker type -
Amplifier
Amplifier -
Amplifier class -
Audio
RMS rated power - W
Frequency range 70 - 20000 Hz
Impedance - Ω
Audio output channels 2.0 channels
RMS rated power - W
Equalizer -
Other features
Equalizer -
Headphone out -
Manual -
Subwoofer driver diameter (imperial) 5 "
Frequency range 70 - 20000 Hz
Manual -
Ports & interfaces
Connectivity technology -
Headphone outputs 1
Headphone connectivity 3.5 mm
AC (power) in
Connectivity technology -
Headphone outputs 1
Weight & dimensions
Width 83 mm
Depth 800 mm
Height 73.5 mm
Weight 2100 g
Width 83 mm
Depth 800 mm
Height 73.5 mm
Weight 2100 g
Power
AC input voltage - V
AC input frequency - Hz
AC input voltage - V
AC input frequency - Hz
Features
Recommended usage Universal
Product colour Black
On/off switch
Technical details
Speaker enclosure -
Soundbar speaker
Impedance - Ω
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Boston Acoustics TVee 10 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate