Bosch UNEO udhëzues

Bosch UNEO
8.5 · 6
PDF udhëzues
 · 202 faqe
Anglisht
udhëzuesBosch UNEO
Robert Bosch Power Tools GmbH
70538 Stuttgart
GERMANY
www.bosch-pt.com
1 609 92A 351 (2016.09) PS / 203
Uneo
de Originalbetriebsanleitung
en Original instructions
fr Notice originale
es Manual original
pt Manual original
it Istruzioni originali
nl Oorspronkelijke
gebruiksaanwijzing
da Original brugsanvisning
sv Bruksanvisning i original
no Original driftsinstruks
fi Alkuperäiset ohjeet
el Πρωτότυπο οδηγιών χρήσης
tr Orijinal işletme talimatı
pl Instrukcja oryginalna
cs Původní návod k používání
sk Pôvodný návod na použitie
hu Eredeti használati utasítás
ru Оригинальное руководство по
эксплуатации
uk Оригінальна інструкція з
експлуатації
kk Пайдалану нұсқаулығының
түпнұсқасы
ro Instrucţiuni originale
bg Оригинална инструкция
mk Оригинално упатство за работа
sr Originalno uputstvo za rad
sl Izvirna navodila
hr Originalne upute za rad
et Algupärane kasutusjuhend
lv Instrukcijas oriģinālvalodā
lt Originali instrukcija
ar
ςТЎϩХʉ ЌТϾϦφЍʉ ʌμВТЎϺυ
OBJ_BUCH-1695-004.book Page 1 Friday, September 2, 2016 3:45 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bosch UNEO këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e stërvitjes dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bosch UNEO apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bosch UNEO dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bosch UNEO t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bosch UNEO specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bosch UNEO.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Bosch
Model UNEO | 603952020
Produkt Makinë stërvitjeje
EAN 3165140471770, 3165140471787, 3165140571128, 3165140668712, 3165140808590
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Power source Battery
Performance
Drilling diameter in steel (max) 8 mm
Drilling diameter in wood (max) 10 mm
Impact rate 4800 bpm
Drilling diameter in concrete (max) 10 mm
Features
Reverse
Weight & dimensions
Weight 1100 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bosch UNEO më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate