Bosch Styline TKA8631 udhëzues

Bosch Styline TKA8631
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 108 faqe
Anglisht
udhëzuesBosch Styline TKA8631
de Gebrauchsanweisung
en Operating instructions
fr Notice d’utilisation
it Istruzioni per l’uso
nl Gebruiksaanwijzing
da Brugsanvisning
no Brugsanvisning
sv Brugsanvisning
Käyttöohje
es Instrucciones de uso
pt Instrões de utilizão
el Οδηγίες χρήσης
tr Kullanım kılavuzu
pl Instrukcja obsługi
hu Használati utasítás
bg Инструкция за ползване
ru Инструкция по эксплуатации
ar ﻡﺍﺪﺨﺘﺳﻻﺍ ﺕﺍﺩﺎﺷﺭﺇ

TKA 863. / TKA 865.

TKA863_110708.indd 1 11.07.2011 15:26:46

Shikoni udhëzuesin për Bosch Styline TKA8631 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bosch Styline TKA8631 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bosch dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bosch t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Bosch
Styline TKA8631 | TKA8631
makinë kafeje
4242002594972, 5054230926093
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
TypeCoffee
Dimensions (WxDxH)260 x 250 x 355 mm
Performance
Capacity in cups15 cups
Water tank capacity1.25 L
HotplateYes
Anti-drip functionYes
Coffee input typeGround coffee
Coffee maker typeSemi-auto
Built-in grinderNo
Product typeDrip coffee maker
Appliance placementCountertop
Ergonomics
Water level indicatorYes
Removable water tankYes
Visible water levelYes
Product colourAnthracite, White
Cord storageYes
Cord length1 m
Detachable swing filterYes
Housing material-
Built-in displayNo
Power
Auto power offYes
Power1160 W
AC input frequency50 - 60 Hz
Weight & dimensions
Weight2910 g
Packaging data
Package weight3780 g
Cooking functions & programs
Coffee makingYes
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bosch Styline TKA8631 më poshtë.

Sa është pesha e Bosch Styline TKA8631?

Bosch Styline TKA8631 ka një peshë prej 2910 g.

Sa shpesh duhet të pastroj makinën time të kafesë?

Sa shpesh duhet të pastrohet një makinë kafeje varet nga frekuenca e përdorimit dhe ngurtësia e ujit. Nëse përdoret ujë i fortë, rekomandohet të pastroni një herë në muaj, nëse uji i butë përdoret një herë e çerek është i mjaftueshëm.

Cila është mënyra më e mirë për të pastruar makinën time të kafesë?

Për të pastruar makinën e kafesë, rekomandohet të përdorni një agjent të pastrimit të lëngshëm i cili etiketohet si i përshtatshëm për makinat e kafesë.

Çfarë është ekspresi?

Ekspresi është një sasi e vogël kafeje e koncentruar.

Sa kohë mund të mbaj kokrrat e kafesë?

Data më e mirë mund të gjendet në paketimin e kokrrave të kafesë. Kjo datë më e mirë zbatohet për sa kohë paketa është e mbyllur.

Cila është mënyra më e mirë për të ruajtur kafenë?

Rekomandohet të ruani kafenë në një enë hermetike dhe të pastër.

Si ndikon bluarja në shijen e kafesë?

Mënyra e grimcimit të kokrrave të kafesë ndikon fuqishëm në shijen e kafesë. Nëse kokrrat e kafesë janë të bluara shumë hollë do të keni një shije më të fortë dhe nëse bluarja është më e trashë ju do të keni një shije më të butë.

A është udhëzuesi i Bosch Styline TKA8631 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Bosch Styline TKA8631 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate