Bosch Serie 2 HBN201E2S udhëzues

Bosch Serie 2 HBN201E2S
7.8 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesBosch Serie 2 HBN201E2S
[en] Instruction manual
Built-in oven
HBN201.2S

Shikoni udhëzuesin për Bosch Serie 2 HBN201E2S këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori furrat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bosch Serie 2 HBN201E2S apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bosch dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bosch t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

A means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Të përgjithshme
Bosch
Serie 2 HBN201E2S | HBN201E2S
furrë
4242002810973
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Weight & dimensions
Width595 mm
Depth548 mm
Height595 mm
Weight33000 g
Installation compartment depth550 mm
Installation compartment width560 mm
Installation compartment height (min)575 mm
Installation compartment height (max)597 mm
Depth with door open1010 mm
Interior dimensions (W x D x H)479 x 420 x 329 mm
Power
Energy efficiency classA
Energy consumption (conventional)0.89 kWh
Energy consumption (forced convection)- kWh
AC input voltage220-240 V
Connected load2800 W
AC input frequency50 - 60 Hz
Current13 A
Design
CertificationCE, KEMA
Product colourStainless steel
Control typeRotary
Control positionFront
Built-in display
Appliance placementBuilt-in
Packaging content
Baking tray
Oven
Oven sizeMedium
Oven typeElectric
Total oven(s) interior capacity66 L
Total oven power- W
Number of ovens1
Oven net capacity66 L
Oven thermostat range50 - 270 °C
Convection cooking
Grill
Lighting
Interior light
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bosch Serie 2 HBN201E2S më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate